We zijn verhuisd!

Ineens was het zover, na maandenlang spanning om het huis en 2 weken knetterhard werken, met gelukkig veel hulp van familie, zijn we vorige week verhuisd naar ons nieuwe huis.

Wat een prachtig mooi huis, met zoveel mogelijkheden om kinderen en jongeren een plekje te geven in ons gezin, om tot rust te komen en tegelijk, binnen hun mogelijkheden, mee te doen in een gezinssysteem.

Nu de komende weken nog even flink doorwerken om ook het gezinshuis deel en de 2e verdieping klaar te krijgen en dan kan het echt beginnen. Maar whaauw, wat wordt het allemaal al mooi en bovenal super geschikt!!

 

foto huis

klusdag 1

klusdag 4-5

klusdag 6

klusdag 10

klusdag 14

klusdag 15

klusdag 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *