Samenwerkingen

Gezinshuis LOF” gelooft in de kracht van een goede samenwerking met diverse partners uit het ‘jeugdzorgveld’. Door een goede samenwerking blijft onze organisatie “gezond” en kunnen we daarnaast het meest optimale bieden voor de jongeren.

Gezinshuis LOF” is franchisegezinshuis van

gezinshuislogo

Citaat gezinshuis.com:

Gezinshuis.com vindt zijn oorsprong in de overweging dat opgroeiende jongeren een betrokken omgeving nodig hebben waarin geloofd wordt in, en gewerkt wordt met de talenten en gezonde ontwikkelingsmogelijkheden van die jongeren. Gezinshuizen zijn in de kern sociale gemeenschappen waar deze jongeren geaccepteerd worden, perspectief krijgen en waarin volwassenen een (h)echte band met hen aangaan. De kracht ligt in het versterken van het gewone leven.

Daarnaast werkt “Gezinshuis LOF” voor plaatsing en pedagogische ondersteuning samen met verschillende zorgaanbieders waaronder:

  jarabee

Gezinshuis LOF” is onderdeel van “De Twentse Gezinshuizen”, een samenwerkingsverband van veel gezinshuizen uit Twente. Door bundeling van kennis en ervaring kunnen wij van en met elkaar leren en naar samenwerkingspartijen als 1 team overleggen.

twentse

Gezinshuis LOF” is in het bezit van het Keurmerk Gezinshuizen, want bij ons werk is een goede organisatie van het gezinshuis van belang én is belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige (jeugd)zorg wordt geboden aan de jongere.

iso keurmerk keurmerk